Waar kom je vandaan en waar ga je heen?

Iedereen is een héél en gezond wezen. Er is niets mis met jou. Dat staat voorop. Je bent OK. Volledig en compleet. Iedere essentie is aanwezig. Toch ervaar je soms hobbels of stenen op je weg. Die hobbels of stenen (en soms voelen ze als een roller-coaster of als rotsblokken…) hinderen of weerhouden je echter soms om volledig te zijn die je wilt zijn, je potentieel ten volle te laten sprankelen. Oude (en soms  nieuwere) nare of soms traumatiserende ervaringen, blokkerende gedachten, vastzittende gewoonten…  Je bent of wilt aan de slag om nu echt uit te zoeken wat er dwars ligt, hoe het aan te pakken en hoe je weer héél en gelukkig te voelen.

Als iets je blokkeert, dwarszit of ‘meer dan een beetje’ bezig houdt, is het de moeite waard er mee aan het werk te gaan. Omdat iedereen de moeite waard is vol in het leven te staan. Ook jij dus.

Ieder mens is  uniek en mooi … De allerbelangrijkste (en vaak moeilijkste) stap is als jij eigen verantwoordelijkheid neemt voor wie en wat je bent en wordt. En daarbij zo nodig ondersteuning accepteert als je het even niet overziet of even niet weet.

Je hebt alles in je…

Enkele voorbeelden van ‘hobbels en keien’ waarmee cliënten zich aanmelden  vind je hier